Volledig regelement

Inschrijving
Vier keer per jaar is er mogelijkheid tot inschrijving voor VeiligePMU. Dit is zodat de jaarlijkse controle en de bij-/nascholing georganiseerd kunnen worden.

Regels
Alle geregistreerde PMU-specialisten dienen een opleiding of Masterclass te hebben genoten in maximaal 12 maanden voorafgaand aan de inschrijving.

Alle geregistreerde PMU-specialisten dienen jaarlijks 2 punten te behalen. Dit kan door middel van het volgen van de na- en bijscholingsdagen óf via deelname aan het 2-daagse Nederlands PMU Congres dat plaats zal vinden op 21 en 22 oktober 2022.

De bijscholing (1 punt) bestaat uit de jaarlijkse theoriedag en de nascholing (1 punt) is een praktijkdag.

Het 2-daagse Nederlands PMU Congres 2022 betreft 2 punten.

GGD
Iedere geregistreerde PMU specialist moet gecontroleerd en goedgekeurd zijn door de GGD. Hiervan dient tijdens de inschrijving een kopie geupload te worden. Deze dient maximaal 6 maanden oud te zijn.

 

Nascholing
De nascholing bestaat uit een theoriedag. Deze theoriedag dient voor verfrissing van uw kennis en kunde. Tevens worden de nieuwste technieken, ontwikkelingen en trends besproken. Deze nascholing zorgt ervoor dat u ieder jaar up to date blijft en uzelf blijft verbeteren op het gebied van kennis.

Kosten van deze theoriedag bedraagt: €395,- excl. btw

Bijscholing
Iedere geregistreerde PMU specialist dient een bijscholing te volgen. Deze bijscholing betreft een praktijkdag. Op deze manier zal worden getoetst of de desbetreffende PMU specialist nog steeds de vaardigheden en kwaliteit bezit die wordt vereist om lid te kunnen zijn van het VeiligePMU register.

Ook zullen er tijdens deze praktijkdagen de nieuwste technieken, methodes en producten aan bod komen. Deze nascholing is dan ook exclusief voor leden van het VeiligePMU register.

Kosten van deze praktijkdag bedraagt: €495,- excl. btw.

 

Nederlands PMU Congres 2022
Met (inter)nationale gastsprekers, experts & vernieuwers op cosmetisch en (para)medisch gebied is ons doel om te informeren, inspireren, verbinden en nieuwe mogelijkheden creëren. Daarnaast is het NPC de perfecte plek om te netwerken. U kunt hierbij denken aan huidtherapeuten, schoonheidsspecialiste, andere PMU specialisten, dermatologen of andere specialisten die affiniteit hebben met ons vak. De onderwerpen variëren van cosmetisch- tot medisch pigmenteren, derma- en microneedling. Een juiste balans die altijd zal blijven boeien.

  • Regulier ticket €795,- (ex BTW) of VIP ticket €1495,- (ex BTW)
  • Met een VIP ticket krijgt u een extra dag met een International Masterclass
  • Alle dagen zijn volledig verzorgd en inclusief lunch
  • De tweede dag sluiten we af met een feestelijke avond

 

Registratie
Iedere erkende PMU specialist krijgt een persoonlijk nummer. Dit nummer dient als een registratienummer waaraan gegevens zijn verbonden zoals NAW, etc. Dit nummer is dus persoonsgebonden. Tevens zal het VeiligePMU muurschild hieraan verbonden worden.

Selectie specialisaties:
De volgende specialisaties zullen als optie dienen in zoekopdrachten:

– Powderbrows
– Hairstrokes
– Ombrebrows
– Finestrokes
– Lippen
– Shadowliner
– Areola (tepelhof)
– Littekens
– Derma SR
– Hairvitaliser
– Swiss Color X Remove

Schild
Het muurschild is te huren voor € 62,50 + € 20,00 borg excl. BTW. Bij beëindiging van het lidmaatschap dient het muurschild ingeleverd te worden.

Klachten
Bij een geschil of klacht heeft de geregistreerde PMU Specialist het recht om de kennis van de klachtencommissie in te schakelen. De klachtencommisie van VeiligePMU werpt haar expertise over de zaak en zal onafhankelijk contact opnemen met beide partijen. Hier zal een onafhankelijk advies uit voortkomen. De klachtencommissie doet geen juridische uitspraken.

Website
U dient op uw homepage én sociale media account uitsluitend de aangeleverde marketing en logo’s te gebruiken.

Menu